هفته دولت گرامی باد
هفته اول شهریور ماه هر سال؛ یعنی، از دوم شهریورماه تا سالروز شهادت دو تن ازدولت مردان دلسوز و ایثارگر، شهیدان رجایی وباهنر به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
هفته اول شهریور ماه هر سال؛ یعنی، از دوم شهریورماه تا سالروز شهادت دو تن ازدولت مردان دلسوز و ایثارگر، شهیدان رجایی وباهنر به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
آغاز هفته دولت
به مناسبت انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360 و شهادت دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر که نمونه ای از دولتمردان مردمی بودند و نیز به منظور آشنایی مردم با فعالیت ها و بیان اهداف و برنامه های آینده دولت، هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده است که از دوم تا هشتم شهریور می باشد.
علت نامگذاری چنین هفته ای این است که دولت شهید رجایی، نخستین دولت مکتبی بود که در آن دوره بحرانی حداکثر تلاش و کوشش خود را برای خدمت به اهداف مقدس انقلاب، صادقانه اعمال کرد تا آن جا که جان خویش را بر سر آن نهادند. روحشان شاد
همراهی ملت با دولت و پشتیبانی آحاد مردم از آن، از عوامل ثبات دولت و اقتدار آن است و این رابطه، تا هنگامی که دولت یک دولت ارزشی و خدمت گزار باشد، پایدار خواهد بود.

نظر دهید