پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان بمناسبت روز داندانپزشکی
دکتر طهماسبی طی پیامی 23 فروردین ماه روز دندانپزشک را به عموم فعالین این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، متن پیام دکتر رضا طهماسبی به مناسبت روز دندانپزشک به این شرح است:
بنام حی سبحان
تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه بی شک در حوزه دهان و دندان با همکاری و مشارکت قشر زحمتکش دندانپزشکان صورت میگیرد و دراین عرصه نقش به سزایی در سلامت دهان و دندان جامعه، ارتقای کیفیت زندگی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها در دوران مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی را برعهده دارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت «روز دندانپزشکی» از زحمات و تلاش های ارزنده فعالین عرصه بهداشت دهان و دندان به ویژه دندانپزشکان تقدیر و تشکر نموده و توفیق روز افزون این عزیزرا از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر رضا طهماسبی
معاون درمان دانشگاه