پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
بمناسبت 30 فروردین سالروز تولد حکیم فرزانه اسماعیل جرجانی و روزعلوم آزمایشگاهی، معاون درمان دانشگاه طی پیامی این روز را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

سی‌ام فروردین ماه، روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی فرصتی است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگرعلوم آزمایشگاهی قدردانی شود.متخصصانی که دیده بانان عرصه سلامت هستند و سهمی بسزا در روند پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای واگیر و غیرواگیر دارند و بی تردید این نقش عالمانه و موثر با اعتلای روزافزون علمی در این حوزه مهم هر روز پررنگ تر خواهد شد.

در شرایطی که کشورمان با مشکل شیوع ویروس کرونا مواجه شده است متخصصین و کارشناسان عرصه علوم آزمایشگاهی با تلاش های خستگی ناپذیر خود همراه با سایرکادر بهداشت و درمان در راستای تشخیص به موقع این بیماری و نیز کاهش درد و رنج بیماران اقدامات موثر و جهادگونه ای را به تصویر کشیدند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات فداکارانه و موثر همه متخصصین، کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌های حوزه‌های مختلف بهداشتی، آموزشی به ویژه سخت کوشان حوزه درمان. روزعلوم آزمایشگاهی را به همه این عزیزان و همچنین اعضای هیئت علمی، اساتید، کارشناسان، کارکنان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی تبریک عرض نموده وامیدوارم با نابودی این ویروس منحوس شاهد روزهایی شاد توام با سلامتی آحاد جامعه باشیم.

دکتر رضا طهماسبی

معاون درمان دانشگاه