نشست هم‌اندیشی سردار سلمان امیری فرمانده انتظامی استان همدان با رییس دانشگاه با حضور معاونان درمان و غذا و دارو، دکتر حیدری رییس بهداری اداره انتظامی، سرهنگ رضایی رییس اداره اطلاعات نیروی انتظامی استان همدان و سرهنگ سراقی رییس اداره اماکن نیروی انتظامی استان همدان و مسئولان کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) در این کلینیک برگزار و در ادامه با همراهی دکتر سرهنگ حیدری از بخش‌های مختلف کلینیک بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان به نقل وب‌دا ، فرمانده نیروی انتظامی استان همدان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات از بازدید رییس دانشگاه و هیات همراه مقارن با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تشکر کرد و تعامل و همکاری شرکت‌های دارویی و رفع کمبود تا دریافت مجوزهای مورد نیاز داروخانه را در سال 1401 را خواستار شد.

*رتبه اول حوزه واکسیناسیون کرونا در نیروی انتظامی

سردار سلمان امیری از کسب رتبه موفق در جشنواره مالک اشتر سال 99 توسط کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) خبر داد و با اشاره به درصد بالای واکسیناسیون در بین درمانگاههای نیروهای انتظامی سراسر کشور و کسب رتبه نخست در حوزه واکسیناسیون؛ از زحمات و ایثارگری همه کارکنان کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) به ویژه در دوران مبارزه با کرونا قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) بخشی از سرریز بیماران استان و شهرستان را ساماندهی می‌کند و در صورت نبود این کلینیک بار اضافی به کلینیک‌های شخصی، مطب‌ها و بیمارستان‌ها تحمیل می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی استان همدان با بیان اینکه کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) از نظر میزان رضایت‌مندی رصد می‌شود، گفت: رضایت‌مندی از کلینیک در نهایت رضایت‌مندی از دانشگاه علوم پزشکی همدان را موجب می‌شود.

وی با یادآوری اینکه 35 درصد مراجعین به درمانگاه افرادی هستند که به صورت آزاد و از سراسر استان مراجعه می‌کنند، ابراز امیدواری کرد که با مساعدت رییس دانشگاه در حوزه درمان و دارو بهتر عمل شود.

سردار امیری سونوگرافی بانوان از یکی مشکلات عمده دانست و مساعدت رییس دانشگاه برای در اختیار قراردادن نیروی متخصص در این حوزه را خواستار شد تا خانواده نیروی انتظامی و مردم مراجعه کننده به کلینیک رضایت بیشتری داشته باشند.

*تلاش برای رونق روزافزون درمانگاه امام حسن مجتبی‌(ع)

رییس دانشگاه نیز با قدردانی از اقدامات انجام شده در کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) به ویژه در دوران کرونا یادآور شد که آمار واکسیناسیون در این کلینیک شاخص است و در آخرین جلسه ستاد کرونا استان نیز از تلاش‌های انجام شده، قدردانی شد و امید می‌رود این اقدامات برای سایر ادارات الگو باشد.

دکتر محمدمهدی مجذوبی با تاکید بر اهمیت رونق درمانگاه امام حسن مجتبی‌(ع) ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی بیشتر مراجعین آزاد به درمانگاه نیز افزایش چشمگیری داشته باشد و خدمت رسانی به مردم افزایش یابد.

وی افزود: سال 1401 مجوزهایی به داروخانه‌های کلینیک‌های نیروهای مسلح داده می‌شود تا زمان تحقق این موضوع دستورات کتبی و همکاری‌های مورد نیاز برای ارائه خدمات دارویی به بیماران مراجعه‌کننده به کلینیک با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه انجام می‌شود.

* کلینیک امام حسن مجتبی(ع) بازوی پرتوان دانشگاه علوم پزشکی همدان

معاون غذا و داروی دانشگاه نیز با بیان اینکه کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) بازوی کمکی دانشگاه علوم پزشکی همدان و وزارت بهداشت است؛ نظم، انضباط و خدمت‌رسانی مناسب به مردم توسط افرادی توانمند را ستود.

دکتر رستمی امکان واگذاری داروخانه درمانگاه امام حسن مجتبی‌(ع) به بخش خصوصی تا پیش از دریافت مجوزهای مربوطه برای داروخانه را یک راه حل عنوان کرد و افزود: تصدی‌گری کلینیک می‌تواند در بخش داروخانه کاهش پیدا کند و با فعال شدن داروخانه وجهه درمانگاه بیش از پیش بهبود یابد.

در ادامه مسئولان با همراهی دکتر سرهنگ حیدری از بخش‌های مختلف کلینیک ازجمله داروخانه و سرم‌تراپی، اتاق مراقبت‌های ویژه، اتاق عمل سرپایی، اتاق پزشک، آزمایشگاه از واحدهای هورمون و سرولوژی، سالن میکروب‌شناسی، OPG، سونوگرافی، ارتوپدی، رادیولوژی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، کمیسیون راهور، درمانگاه زنان، درمانگاه داخلی و جراحی، درمانگاه مغز و اعصاب، تست ورزش، هولتر فشار خون و هولتر نوار قلبی، اکوکاردیوگرافی داپلر رنگی، درمانگاه چشم، درمانگاه گوش، حلق و بینی، سنجش شنوایی و بینایی‌سنجی بازدید کردند.

* تبریک روز علوم آزمایشگاهی در بازدید از آزمایشگاه کلینیک امام حسن مجتبی(ع)

مسئولان در بازدید از آزمایشگاه کلینیک امام حسن مجتبی (ع) با تبریک روز علوم آزمایشگاهی و تشکر از زحمات در دوران کرونا سئوالاتی در مورد نحوه انجام آزمایش‌ها، تجهیزات و دستورالعمل تشخیص آزمایشگاهی مطرح شد.

دکتر طهماسبی معاون درمان دانشگاه نیز با بیان اینکه ماهانه 30 هزار نفر غیر از کارکنان نیروی انتظامی به کلینیک امام حسن مجتبی‌(ع) مراجعه می‌کنند، تاکید کرد که ضوابط کلینیک از نظر اعتباربخشی از معاونت درمان دریافت شود و در صورت امکان برای اعمال جراحی محدود برنامه‌ریزی شود.

همچنین در بازدید از واحد رادیولوژی مقرر شد که کارشناسان معاونت درمان بازدیدی از این واحد داشته باشد تا کمک فکری در شرایط استفاده بهینه از دستگاههای موجود ارائه شود.

وی با مشاهده هولتر فشار خون، هولتر نوار قلبی و تجهیزات این کلینیک ابراز امیدواری کرد که شرکت‌های دانش بنیان برای تولید این نوع محصولات باکیفیت اقدام کنند.

در بازدید از واحد فیزیوتراپی نیز مطرح شد که با توجه به بالا بودن میزان مراجعات به کلینیک و خریداری دستگاههای جدید فیزیوتراپی شرایط بهتری را برای بیماران فراهم شود.

اهمیت توجه به موضوع غربالگری مراجعه‌کنندگان به دندان پزشکی از دیگر موارد تاکید شده در این بازدید بود.

1401/01/31

• جلسه هم‌اندیشی فرمانده انتظامی استان با رییس دانشگاه و بازدید از کلینیک امام حسن مجتبی (ع)_0
  • جلسه هم‌اندیشی فرمانده انتظامی استان با رییس دانشگاه و بازدید از کلینیک امام حسن مجتبی (ع)_1
  • جلسه هم‌اندیشی فرمانده انتظامی استان با رییس دانشگاه و بازدید از کلینیک امام حسن مجتبی (ع)_2