تجلیل ازمددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشگی همدان
طی مراسمی با حضور مدیرنظارت و اعتبار بخشی دانشگاه از مددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، صبح 6 اردیبهشت ماه با حضور دکتر حسن بهرامی مدیر نظارت و اعتبار بخشی از مددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان تجلیل شد.

دراین برنامه که با حضور مدکاران اجتماعی مراکز درمانی برگزار شد؛ دکتر حسن بهرامی گفت: مدد کاران با تأسی از مولای متقیان حضرت علی (ع)، به‌عنوان متخصصین عرصه اجتماعی خدمات ارزشمندی را به نیازمندان جامعه ارائه نموده و با درک درست از شرایط جامعه امید و نشاط را به خانواده‌های هدیه مینمایند.

وی افزود: مددکاران باجان دل در عرصه کاهش آلام بیماران گام بر می‌دارند و در شرایط سخت اقتصادی امروز در جبهه فقر جانانه تلاش می‌کنند.

مدیرنظارت و اعتبار بخشی ادامه داد: مددکاران همواره می‌کوشند با حفظ کرامت و شأن والای انسانی احاد جامعه، در مرحله نخست امید به زندگی باعزت و پر برکت و روحیه سرزندگی و نشاط را در مددجویان تقویت نمایند و سپس برای رفع نیازهای آنان گام برمیدارند.

در پایان این مراسم جمعی از مددکاران دانشگاه با اهداء لوح سپاس و تقدیم هیدیه تجلیل شد.

1401/02/07

• تجلیل ازمددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشگی همدان_2