با ایثار و گذشت خانواده مرحومه طاهره مصطفایی ازاهالی روستای پشت جین ازتوابع شهرستان درجزین صورت گرفت:
زندگی دوباره سه بیمار نیازمند پیوند عضو
خانواده مرحومه مصطفایی از اهالی روستای پشت جین ازتوابع شهرستان درجزین با اهدای اعضای بدن مرحومه طاهره مصطفایی که دچار ضایعه مرگ مغزی شده بود، ایثار و گذشت را بار دیگر معنی کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان،در این مراسم که مدیرنظارت و اعتبار بخشی و مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه حضورداشتند، دکترمجید حمیدی رئیس واحد فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: گذشت و ایثار خانواده گرانقدر خانواده مرحومه مصطفایی از اهالی روستای پشت جین ازتوابع شهرستان درجزین به 3بیمارنیازمند پیوند عضو، زندگی دوباره بخشید.

دکتر حمیدی افزود:عمل خیر و همنوع دوستانه اهداء اعضاء در جهان و همچنین در ایران بدون رد و بدل شدن هزینه انجام میشود؛ و صرفا یک حرکت انسان دوستانه است.

وی ادامه داد:در کشور 25 هزار نفر در نوبت پیوند هستند که استقبال مردم در عضویت و اخذ کارت پیوند اعضاء میتواند به کاهش زمان انتظار افراد نیازمند کمک نماید.

دکترحمیدی خاطر نشان کرد:با رضایت کامل خانواده مرحومه مصطفایی 33ساله  که دچار ضایعه مرگ مغزی شده بود.

دو کلیه و کبد ایشان به 3 بیمار نیازمند پیوند زندگی اهدا شد.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن تشکر از این خانواده ایثارگر برای آن مرحومه علو درجات وغفران الهی و برای بازماندگان صبراز درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.

1401/02/10

•  زندگی دوباره سه بیمار نیازمند پیوند عضو_0