به منظور تسریع در ساخت بیمارستان گوراب انجام شد
بازدید مدیردرمان استان، مدیر شبکه، نماینده خیر و جمعی از کارشناسان واحد فنی دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت گوراب شهرستان ملایر
با حضوردکتر حسن بهرامی مدیردرمان دانشگاه، دکتر محسن ترکاشوند مدیر شبکه ملایر، آقای توکلی فرزند و نماینده خیر و جمعی از کارشناسان واحد فنی دانشگاه از پروژه در دست ساخت بیمارستان گوراب بازدید شد.
با حضوردکتر حسن بهرامی مدیردرمان دانشگاه، مدیر شبکه ملایر، آقای توکلی فرزند و نماینده خیر و جمعی از کارشناسان واحد فنی دانشگاه از پروژه در دست ساخت بیمارستان گوراب بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دراین برنامه که با حضور دکتر حسن بهرامی مدیر درمان دانشگاه دکترمحسن ترکاشوند مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایرآقای توکلی فرزند و نماینده خیرجمعی از کارشناسان معاونت درمان و دفتر فنی دانشگاه انجام شد؛ حاضرین ضمن بازدید از پروژه یاد شده از نزدیک درجریان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفته و برانجام اقدامات لازم جهت تسریع در روند اجرای ساخت تاکید کردند.


نظر دهید