605نفر از کادر درمان شهر همدان دوز سوم واکسن را دریافت کردند
با شروع تزریق دوز سوم واکسیناسیون بر علیه ویروس منحوس کرونا با اولویت کادر درمان 650 نفر از شاغلین در مراکز درمانی شهر همدان دوز سوم واکسن را دریافت کردند.
با شروع تزریق دوز سوم واکسیناسیون بر علیه ویروس منحوس کرونا با اولویت کادر درمان 650 نفر از شاغلین در مراکز درمانی شهر همدان دوز سوم واکسن را دریافت کردند
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر طوس کیانی مسئول امور بیماری های معاونت درمان در این خصوص گفت: کارکنان مراکز درمانی و خدمات جامع سلامت که ۶ ماه از تزریق دوز دوم واکسن کرونا آنها گذشته است، میتوانند با مراجعه به مرکز تجمعی واکسیناسیون شماره 8 واقع در ساختمان سابق دانشگاه علوم پزشکی دوز سوم واکسن خود را دریافت نمایند.
وی اضافه کرد: پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شماره 8 از 20مهرماه سالجاری اقدام به ترزیق دوز سوم برای کادر درمان نموده که تا عصر روز 25 مهرماه به 650 نفر از مراجعین ارائه خدمت نموده است.
نظر دهید