بازدید شبانه معاون و مدیران درمان دانشگاه از بیمارستان ولیعصر (عج )رزن
دکتر ابراهیم جلیلی ، دکتر حسن بهرامی و دکتر زارعی با حضور در بیمارستان ولیعصر(عج)رزن از نزدیک در جریان ارائه خدمات به بیماران این بیمارستان قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان ،دکتر حسن بهرامی مدیر درمان و دکتر فریبرز زارعی از کارشناسان معاونت، پنجم تیر ماه از بیمارستان ولیعصر (عج) رزن بازدید نموده و از نزدیک درجریان ارائه خدمت به بیماران این بیمارستان قرار گرفتند.
در این برنامه، بازدید کنندگان با همراهی مدیرومسئولین بیمارستان ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان وعیادت از بیماران بستری در بیمارستان مذکور نحوه و چگونگی ارائه خدمت به بیماران را بررسی وازفعالیت های کادر درمانی این بیمارستان تشکر کردند.
لازم به ذکر است که کارکنان این بیمارستان برخی از مشکلات خود را با دکتر جلیلی و دکتر بهرامی درمیان گذاشتند.
این بازدید از ساعت 21/30 روز پنجم تیر آغاز و تا بامداد ششم تیر ماه ادامه داشت.



نظر دهید