با هدف کاهش عوارض زایمان و کاهش مرگ مادران برگزار شد:
اولین دوره آموزشی مدیریت خونریزی های پس از زایمان و احیا با مایعات،خون وفرآورده ها
دوره آموزشی مدیریت خونریزی های پس از زایمان و احیا با مایعات،خون وفرآورده ها در مرکز آموزشی درمانی فاطمیه برگزار شد.
دوره آموزشی مدیریت خونریزی های پس از زایمان و احیا با مایعات،خون وفرآورده ها در مرکز آموزشی درمانی فاطمیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، این دوره آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی کادر درمانی به ویژه ماماهای شاغل در مراکز درمانی استان و کاهش عوارض و مرگ های ناخواسته مادران باردار ناشی از خونریزی های زایمانی ونیز مدیریت این خون ریزی ها با استفاده از جایگزینی سرم، مایعات ،خون و فرآورده های خونی از سوی اداره مامایی این معاونت برگزارشد.
از گرو های هدف این کارگاه میتوان به متخصصین زنان و زایمان ، متخصصین بیهوشی، پرسنل مامایی ، پرستاری و کارشناسان مادران اشاره کرد.
در این برنامه آموزشی اساتید مربوطه ضمن ارائه مطالب علمی در خصوص عوارض پس از زایمان خصوصا خونریزی های غیر طبیعی و نحوه مداخله و کمک به این مادران، به سوالات حاضرین پاسخ گفته و در خصوص مطالب مطرح شده بحث وتبادل نظر پرداختند.
ضمنا در روز گذشته کارگاه آموزشی توانمند سازی 50 نفر از کادر مامایی این بیمارستان در خصوص مهارت آموزی زایمان طبیعی در مرکز اشاره شده برگزار شد.




نظر دهید