زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:37
  • تعداد بازدید : 503
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 112
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی روش جدید نمونه گیری از بیماران مبتلابه کووید 19

کارگاه آموزشی روش جدید نمونه گیری از بیماران مبتلا به کووید 19 و انتقال نمونه های عفونی در سالن اجتماعات آزمایشگاه رفرانس برگزار شد.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


کارگاه آموزشی روش جدید نمونه گیری از بیماران مبتلا به کووید 19 و انتقال نمونه های عفونی در سالن اجتماعات آزمایشگاه رفرانس برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان در این کارگاه آموزشی که هفتم آبان ماه سالجاری با حضور کلیه نمونه گیر های مراکز درمانی برگزار شد؛ ابراهیم دانشیار رئیس اداره امور آزمایشگاه ها گفت: نمونه گیری صحیح علاوه بر کاهش هزینه ها مینواند در تسریع روند درمان و در برخی از موارد نجات جان بیمار اثر گذار باشد .


در ادامه دکترفرید عزیزی جلیلیانPHD  ویروس شناسی ، عضو هیئت علمی دانشگاه و مسئول فنی آزمایشگاه کووید در دانشکده علوم تحقیقات همدان علاوه بر نمایش فیلم روش تهیه نمونه گیری، توضیحات کاملی در خصوص شرایط و نحوه نمونه گیری صحیح ارائه کرد و در ادامه این روش را به صورت عملی به حاضرین آموزش داد.


در این کارگاه  همکاران شرکت کننده سوالات خود را مطرح و دکتر عزیزی جلیلیان به طور مفصل به سولات بیان شده پاسخ داد.


 



  • گروه خبری : اخبار معاونت,نظارت و اعتبار بخشي,آموزشی,امور آزمایشگاهی
  • کد خبر : 107865
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 862
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 414865
تعداد کاربران بر خط 2