تجلیل از دو همکار بازنشسته معاونت درمان
طی مراسمی با حضور دکتر رضا طهماسبی معاون ،مدیران و جمعی از کارکنان حوزه درمان از خدمات 30 ساله خانم لعیا درویشی و مهندس محمد حیدری تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در این مراسم که در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد دکتر طهماسبی طی سخنانی از زحمت های صادقانه این دو همکار خدوم تقدیر نموده و برگزاری مراسم تجلیل از بزرگواران بازنشسته را نشانگر اهمیت فعالیت شان در راستای خدمت به مردم دانست و برای ایشان ارزوی موفقیت در تمام شئون زندگی را نمود.
دکترطهماسبی بازنشستگی را آغازی از یک مرحله زندگی خواند که می توان با برنامه ریزی از آن نهایت بهره را برد وی همچنین خواستار تکریم و بهره گیری از تجارب و مهارت بازنشستگان در کلیه امور شد.
سپس خانم لعیا درویشی و مهندس محمد حیدری خاطراتی از دوران فعالیت خود بیان نموده و از کارکنان حوزه درمان طلب حلالیت نمودند.
در پایان مراسم به رسم یادبود، لوح سپاس و هدایایی به خانم لعیا درویشی و مهندس محمد حیدری اهدا گردید.
نظر دهید