زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:05
  • تعداد بازدید : 339
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر ابراهیم جلیلی:

سطح بندی خدمات یکی از مولفه‌های مهم در طرح پزشک خانواده است

دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان در جلسه توجیهی نظام ارجاع الکترونیک گفت: سطح بندی خدمات یکی از مولفه‌های مهم در طرح پزشک خانواده است.

 


 


 


 


 


 


 


 


دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان در جلسه توجیهی نظام ارجاع الکترونیک گفت: سطح بندی خدمات یکی از مولفه‌های مهم در طرح پزشک خانواده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت درماان، دکتر ابراهیم جلیلی  معاون درمان با بیان اینکه نظام ارجاع الکترونیک وظیفه هدایت بیمار به صورت  الکترونیکی به سطوح مختلف  را برعهده دارد ، خاطرنشان کرد: وقتی بیمار به نخستین  مرکز درمانی مراجعه می‌ کند، اگر نیاز به مراجعه به سطح بالاتری از دریافت خدمات داشته باشد توسط پزشک خانواده هدایت می شود؛ قرار است با نسخه‌های الکترونیکی تبادل اطلاعات با سهولت بیشتری انجام گیرد.

معاون درمان سطح بندی خدمات را یکی از مولفه‌های مهم در طرح پزشک خانواده دانست و ابراز کرد: آنچه که به عنوان زیرساخت مورد تاکید  بوده؛ موضوع پرونده الکترونیک و استقرار سیستم الکترونیک است.


وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیک یکی از زیرساخت‌های مهم در نظام ارجاع الکترونیک است، گفت: با اجرای این طرح اطلاعات افرادی که خدمات دریافت می‌کنند در سیستم ثبت می شود.

جلیلی ادامه داد: بر اساس نسخه نویسی الکترونیک، بیماران به سمت پزشکان در سطوح مختلف هدایت می ‌شوند تا از سردرگمی و تعدد مراجعه به پزشک، رهایی یابند.

وی گفت: در طرح پزشک خانواده سطح بندی خدمات انجام می‌شود و مسیر درمان مشخص خواهد لذا ابتدا بیمار به پزک خود مراجعه کرده که در صورت لزوم به انجام معاینه در سطح بالاتر ارجاع داده خواهد شد. در غیر اینصورت و مراجه بیمار به سطوح بالاتر بدون ارجاع هزینه به صورت آزاد محاسبه و از مراجعه کننده اخذ خواهد شد.


سپس دکتر اکبر غیاث سرپرست اداره هماهنگی امور بیمه،تعرفه و استاندارد ، با بیان این که فناوری و علم پزشکی در کشور پیشرفت های بسیار خوبی داشته است و این امر موجب شده است که درمان بیماران نیز به شکل مطلوب تری انجام شود، افزود: در کنار گسترش و پیشرفت علم پزشکی، اگر نتوانیم برنامه نظام ارجاع را به خوبی اجرا کنیم در ارائه خدمت به مراجعین با مشکل مواجه خواهیم شد و در این صورت  نباید انتظار داشت که به اهداف عدالت در سلامت به شکل مطلوبی دست یافتیم .


در ادامه شیرین رضایی کارشناس مراکز تشخیصی درمانی به تشریح اقدامات انجام شده در راستای عملیاتی شدن نظام ارجاع درهمدان پرداخت.


وی با ارائه تعریفی از سطح بندی به بخشی از مراحل نظام ارجاع اشاره کرد و به تشریح مستندات قانونی اجرای نظام ارجاع در دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت.








 

  • گروه خبری : مديريت درمان ,اخبار معاونت,آموزشی
  • کد خبر : 97350
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 575
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 415509
تعداد کاربران بر خط 2