زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 20:48
  • تعداد بازدید : 419
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون رئیس جمهور:

مرکز جامع سرطان همدان تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد

معاون رئیس جمهور با اعلام اینکه امیدواریم مرکز جامع سرطان بعثت استان همدان تا پایان دولت به بهره‌برداری برسد٬ گفت: با بهره‌برداری مرکز جامع سرطان همدان‌، هم غرب کشور و هم کل کشور از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

 


معاون رئیس جمهور با اعلام اینکه امیدواریم مرکز جامع سرطان بعثت استان همدان تا پایان دولت به بهره‌برداری برسد٬ گفت: با بهره‌برداری مرکز جامع سرطان همدان‌، هم غرب کشور و هم کل کشور از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.





به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  محمدباقر نوبخت ظهر امروز در شورای برنامه‌ریزی استان همدان  درباره مرکز جامعه سرطان همدان را مرکزی دانست که همه بیماران کشور از خدمات آن بهره مند خواهند شد٬ اظهار داشت:  37 پروژه تولیدی با اعتبار هزار و 71 میلیارد تومان از طریق منابع دولتی، بانکی و سهم‌آورده در نظر گرفته شده است که می‌توانند برای 19 هزار و627  نفر ایجاد اشتغال کند.


معاون رئیس جمهوراظهار امیدواری کرد: با حمایت و تقویت اعتبارات لازم، بیمارستان 220 تختخوابی اکباتان به بهره‌برداری برسد.


وی با اعلام اینکه امیدواریم مرکز جامع سرطان بعثت استان همدان تا پایان دولت به بهره‌برداری برسد٬ گفت:  با بهره‌برداری مرکز جامع سرطان همدان‌، هم غرب کشور و هم کل کشور از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.


 


منبع: تسنیم

  • گروه خبری : مديريت درمان ,امور پرستاري ,اخبار معاونت,آموزشی
  • کد خبر : 106680
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 5
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 418476
تعداد کاربران بر خط 0