زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 16:14
  • تعداد بازدید : 478
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 67
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاون درمان دانشگاه با حضور درشهرستان ملایر از پروژه در دست ساخت بیمارستان جوراب بازدید کرد

معاون درمان دانشگاه به همراه کارشناسان معاونت درمان با حضور در شهرستان ملایر از پروژه بیمارستان جوراب و همچنین بیمارستان امام حسین(ع) بازدید کرد.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


معاون درمان دانشگاه  به همراه کارشناسان معاونت درمان با حضور در شهرستان ملایر از پروژه بیمارستان جوراب و همچنین بیمارستان امام حسین(ع) بازدید کرد.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان به همراه دکتر فریبرز زارعی مسئول توزیع نیرو های متخصص این معاونت با حضور در شهرستان ملایر از پروژه در حال ساخت بیمارستان جوراب ، اورژانس آنژیوگرافی و سی تی اسکن بیمارستان امام حسین( ع ) بازدید کرده و در جریان امور قرار گرفت.


در پایان این برنامه دکتر جلیلی درجلسه ای با حضور مسئولین شبکه و بیمارستان ها ی  شهرستان مسائل و مشکلات بخش درمان این شهرستان را بررسی کردند.


 




 


 

  • گروه خبری : مديريت درمان ,امور پرستاري ,اخبار معاونت,نظارت و اعتبار بخشي
  • کد خبر : 109846
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 641
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 414644
تعداد کاربران بر خط 0