زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 15:26
  • تعداد بازدید : 577
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 137
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
امروز صبح با حضور معاون ، مدیران و کارشناسان معاونت درمان انجام شد:

گرامی داشت روز ماما و تبریک این مناسبت به ماماهای شاغل در بیمارستان فاطمیه

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی همدان با حضور در بیمارستان فاطمیه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان فرارسیدن روز جهانی ماما را به ماماهای شاغل در بیمارستان تبریک گفت.

 


 


 


 


 


 


 


معاون درمان دانشکده علوم پزشکی همدان  با حضور در بیمارستان فاطمیه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان فرارسیدن روز جهانی ماما را به ماماهای شاغل در بیمارستان تبریک گفت.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، صبح امروز دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان به همراه و اعظم علیشیرزاد رئیس اداره مامایی دکتر فریبرز زارعی و جمعی از کارشناسان این معاونت با همراهی مدیریت و مترون بیمارستان فاطمیه، با حضور دربخش های مختلف بیمارستان ضمن تشکر از فعالیت های کادر درمانی با اهدای شاخه گل این روز را به ماماهای شاغل در بیمارستان تبریک گفتند.


دکتر ابراهیم جلیلی با اشاره اهمیت شغل درمانی و به ویژه مامایی گفت: سلامت احاد جامعه به ویزه مادر و جنین از نظر مسئولان و سیاست گذاران سلامت مهم می باشد ولذا خدمت کارشناسان مامایی در طول دوران بارداری برای سلامت مادران و جنین حیاتی و تاثر گذار است.


پنجم ماه می، روز جهانی ماما نامگذاری شده است. این روز امسال ‌مصادف با 16 اردیبهشت ماه میباشد.


برای اولین بار در سال 1980 این روز به عنوان روز جهانی ماما پیشنهاد گردید و سپس از سال 1992 به صورت رسمی‌اعلام شد. هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات ما بین ایشان در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.


 




  • گروه خبری : مديريت درمان ,اخبار معاونت,امور مامایی
  • کد خبر : 103821
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 451
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 414454
تعداد کاربران بر خط 0