۳۲۰ بازدید در ۲۶ روز کاری آبان ماه
نظارت ها و بازدیدهای مستمر و شبانه روزی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از مراکز درمانی استان
دکتر طوس کیانی مدیر نظارت بر درمان دانشگاه اظهار داشت حوزه نظارت بر درمان دانشگاه با هدف جلوگیری از انجام اقدامات غیرقانونی با جدیت بر ارائه خدمات درمانی در استان نظارت داشته و هیچگونه مماشاتی در برخورد با کسانی که منافع خود را بر سلامت مردم ترجیح میدهند ندارد.
دکتر کیانی آمار بازدیدهای انجام شده در آبان ماه را جمعا ۳۲۰ مورد به شرح ۳۲ مورد درمانگاه عمومی و دندانپزشکی،۲۴ مورد از بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود، ۸۱ مورد از موسسات و دفاتر کار، ۱۲۲ مورد از مطب های پزشکی و دندانپزشکی، ۵۷ مورد مراکز درمان سوء مصرف مواد و ۴ مورد پلمپ مراکز غیرمجاز بیان کرد.
وی در خاتمه تاکید کرد: همشهریان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف درمانی موارد را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان این حوزه مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
نظر دهید